ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΖΩΩΝ: Οδοντιατρείο μικρών ζώων Παπαϊωάννου κτηνιατρικό κέντρο – vets.com.gr

Οδοντιατρείο ζώων Παπαϊωάννου κτηνιατρικό κέντρο

Οδοντιατρείο ζώων Παπαϊωάννου κτηνιατρικό κέντρο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΖΩΩΝ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Οδοντιατρική κτηνιατρική είναι η επιστήμη για την πρόληψη, την διάγνωση αλλά και την θεραπεία των ασθενειών και των παθολογικών καταστάσεων της στοματικής κοιλότητας.
Στο “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο λειτουργεί οδοντιατρείο για ζώα, το οποίο βρίσκεται υπό την διεύθυνση του κτηνίατρου Γιώργου Παπαϊωάννου, εκπαιδευμένου στον τομέα της κτηνιατρικής οδοντιατρικής στην Σουηδία. Όπως και στους ανθρώπους έτσι και στους κατοικιδίους φίλους μας η ανάγκη για περιποίηση της στοματικής κοιλότητας είναι απαραίτητη και πολλές φορές επείγουσα διότι τα προβλήματα των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας είναι η πιο κοινή πάθηση σε σκύλους και γάτες, (το 50% των γατιών και το 85% των σκύλων ηλικίας άνω των 3 ετών έχουν οδοντικά προβλήματα που απαιτούν θεραπεία).

Στο Παπαϊωάννου Κτηνιατρικο Κεντρο αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα της στοματικής κοιλότητας των ζώων κα χρησιμοποιούμε τον ίδιο εξοπλισμό και τα ίδια πρωτόκολλα θεραπειών και  αναισθησίας, όπως ακριβώς κάνουν οι οδοντίατροι των ανθρώπων. 
Σκοπός μας όπως πάντα η υγεία και η ευζωία των μικρών μας φίλων.
Πέτρα και πλάκα, ουλίτιδα και περιοδοντοτιδα είναι τα πιο συχνά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση με απώτερο σκοπό την υγεάα αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ζώων. Ένας σωστός καθαρισμός της στοματικής κοιλότητας εκτός του ότι μειώνει την έτσι κι αλλιώς μεγάλη συγκέντρωση μικροβίων που φυσιολογικά ή μη υπάρχουν σε αυτή, εξαφανίζει την πολλές φορές την έντονη στοματική δυσοσμία που μπορεί βέβαια να μην οφείλεται πάντα σε προβλήματα της στοματικής κοιλότητας.

Συνηθισμένο πρόβλημα στην κτηνιατρική οδοντιατρική είναι βέβαια και οι κάθε είδους μικροί η μεγάλοι τραυματισμοί όπως για παράδειγμα ένα σπασμένο δόντι η ένα ολικό η και μερικό κάταγμα γνάθου. Όπως είναι φυσιολογικό η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η χειρουργική αποκατάσταση. Χειρουργική αποκατάσταση σε ένα σπασμένο δόντι δεν είναι άλλη από το σφράγισμα του, που συχνά συνδυάζεται και από την απονεύρωση που προηγείται. Στην περίπτωση μερικού η ολικού κατάγματος της γνάθου η χρονική αποκατάσταση είναι ανάλογη της κάθε περίπτωσης.
Συχνά εμφανίζονται και περιπτώσεις τραυματισμών της γλώσσας, της μαλακής υπερώας των χειλιών αλλά κα ύπαρξη όγκων και σε αυτές τις περιπτώσεις η χειρουργική αποκατάσταση είναι πολύ συχνά μονόδρομος.

Στο Παπαϊωάννου Κτηνιατρικό Κεντρό προσπαθούμε για το καλύτερο. Η ορθοδοντική ζώων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι όμως πολύ σημαντική για περιπτώσεις που τα ζώα λόγω κακής σύγκλισης της άνω και της κάτω γνάθου φτάνουν στο σημείο να υποφέρουν.
Σε αυτές τις περιπτώσεις επεμβαίνουμε εμεις , με σιδεράκια, λάστιχακια αλλά και με ό,τι άλλο απαιτεί το κάθε περιστατικό, δημιουργούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο στόχος του οδοντιατρικού τμήματος του ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ¨ κτηνιατρικό  κέντρο είναι να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα οδοντιατρικής περίθαλψης  για τα κατοικίδια ζώα σας. Στο νοσοκομείο μας στο Μαρκόπουλο μεσογείων, αλλά και στα κτηνιατρεία μας στην Αθήνα, την Αργυρούπολη και την Κηφισιά, μπορείτε να συναντήσετε τον κτηνίατρο Γιώργο Παπαϊωάννου, για μια πρώτη επίσκεψη γνωριμίας και έναν πλήρη έλεγχο της οδοντικής και στοματικής υγείας του ζώου σας. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας  για μια ενημέρωση και εμείς ευχαρίστως θα απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες που έχετε.

Το οδοντιατρείο μικρών ζώων του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0