ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ – vets,com.gr

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ

111111Μια καινοτομία του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ είναι η θέσπιση ειδικού τμήματος  παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών στο σπίτι, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπισθεί κάθε δυσκολία μετακίνησης και μεταφοράς των ζώων στο κτηνιατρείο, ή δυσκολία μετακίνησης των ιδιοκτητών. Η «κτηνιατρική κατ΄ οίκον» δεν στοχεύει στο να υποβαθμίσει το χώρο των κτηνιατρείων ή των κτηνιατρικών κλινικών, ούτε επίσης να δικαιολογήσει την έλλειψη κτηνιατρικής έδρας.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ η «κτηνιατρική κατ΄ οίκον» στοχεύει  στο να προσφερθεί ένας ικανός αριθμός κτηνιατρικών υπηρεσιών και φροντίδων σε κάποιο ζώο που νοσεί, να γίνει μια κλινική εξέταση του ζώου, αντιμετώπιση απλών παθολογικών καταστάσεων, εμβολιασμός, αιμοληψία, απλή θεραπευτική αγωγή και γενικά οτιδήποτε δεν απαιτεί τον εξειδικευμένο εξοπλισμό των ιατρείων μας και της κλινικής μας. Όταν η κατάσταση του ασθενούς ζώου δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί κατ’ οίκον, μεταφέρεται στην κλινική μας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, ή σε κάποιο από τα ιατρεία μας (Αθήνας, Αργυρούπολης, Κηφισίας), όπου παρέχονται οι ανάλογες θεραπευτικές αγωγές. Το ίδιο συμβαίνει αν απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση.

Με το έμπειρο προσωπικό των κτηνιάτρων του τμήματος της «κτηνιατρικής στο σπίτι» προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της αττικής, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Η λειτουργία του τμήματος είναι καθημερινή και βασίζεται σε προκαθορισμένα ραντεβού. Η τιμολογιακή πολιτική είναι η ίδια με αυτή των ιατρείων μας και της κλινικής μας προσαυξημένη με ένα 30%.

Για να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε από το τμήμα της «κτηνιατρικής κατ΄ οίκον»  επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: Αθήνα 2103642944, Αργυρούπολη 2109901654, Κηφισιά- Νέα Ερυθραία (καστρί) 2106206673 και Μαρκόπουλο Μεσογείων 2299023528.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0