ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ -vets.com.gr

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

φωτογραφία(91)Ο κτηνίατρος Παναγιώτης Παπαϊωάννου είναι ο υπεύθυνος του τμήματος βελονισμού και σας περιμένει να σας μυήσει στη θεραπευτική του βελονισμού και γιατί όχι να δοκιμάσετε μαζί του την αντιμετώπιση της δυσπλασίας των ισχίων στα ζώα με τον βελονισμό, με εμφυτεύματα χρυσού, ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΥΣΟ 24 Κ. Είναι μία μέθοδος χωρίς κίνδυνο και χωρίς καμία παρενέργεια.

Εδώ και πολλούς αιώνες η τεχνική του βελονισμού εκτός από την ανθρώπινη εφαρμογή της, έχει εφαρμοσθεί και στα ζώα και χρησιμοποιείται για να επηρεάσει θετικά την υγεία ενός ζώου.

Τα σημεία του βελονισμού δεν είναι τυχαία, αλλά βρίσκονται κατά μήκος οδών, που ονομάζονται «μεσημβρινοί», οι οποίοι συνδέουν ολόκληρο το σώμα και είναι οι οδοί μέσω των οποίων κυκλοφορεί το «Qi», ή η ζωική ενεργειακή δύναμη. Ο βελονισμός για τα ζώα και τα «σημεία βελονισμού», τα οποία χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι βελονιστές προσαρμόστηκαν στα ζώα από τις θέσεις των ανθρώπινων σημείων βελονισμού.

 

 

Κατάλογος παθολογικών καταστάσεων που ανταποκρίνονται θετικά σε βελονισμό.

  • Μυοσκελετικές διαταραχές
  • Γεννητικό σύστημα θηλυκού ζώου
  • Γεννητικό σύστημα αρσενικού ζώου
  • Ορμόνες
  • Νευρικό σύστημα
  • Δερματολογία

ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η λέξη Αγιουρβέδα σημαίνει ζωή και γνώση. Η Αγιουρβεδική ιατρική, εφαρμόζεται εύκολα και απευθύνεται σε όλους, ανθρώπους και ζώα.
Όλα τα σκευάσματα που κυκλοφορούν διαθέτουν επιστημονικά τεκμηριωμένες αποδείξεις για αποτελέσματα και ασφάλεια, σύμφωνα πάντα με τις εταιρείες που τα εισάγουν και τα διακινούν. Χαρακτηριστικό είναι η απουσία παρενεργειών και απουσία τοξικών ανεπιθύμητων δράσεων ή αλληλεπιδράσεων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα φάρμακα της κλασσικής ιατρικής, κάτι το οποίο εμείς συστήνουμε.
Στο “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο διαθέτουμε φόρμουλες εξειδικευμένες για κάθε πάθηση, οι οποίες δεν καταπολεμούν μόνο την αιτία της ασθένειας, αλλά ταυτόχρονα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα απέναντι σε καινούργιες επιθέσειες.
Η εμπειρία μας είναι σημαντική μαρτυρία για τη δράση και την αποτελεσματικότητα τους. Είμαστε περήφανοι που πρώτοι εμείς χρησιμοποιήσαμε τα Αγιουρβεδικά προϊόντα στην κτηνιατρική θεραπεία και πρόληψη. Σημαντικό είναι το γεγονός, ότι τα αγιουρβεδικά προϊόντα πολλές φορές μας βοηθούν ώστε να αποφεύγουμε χειρουργικές επεμβάσεις (π.χ. ουρόλιθοι). Επίσης μεγάλη η συμβολή τους όταν χορηγούνται ταυτόχρονα με θεραπείες βελονισμού.
Αναφορικά παραθέτουμε μερικές παθήσεις που τα αγιουρβεδικά προϊόντα έχουν εξαιρετικά θετική ανταπόκριση. Λοιμώξεις ουροποιητικού, καρδιοπροστατευτικά, αρθρίτιδες, λιθιάσεις νεφρών, οστεοπόρωση, κατά της ψωρίασης, προστατευτικά ήπατος, τονωτικά, λιποδιαλυτικά, σπαστική κολίτιδα, προστατίτιδα, αντιφλεγμονώδη, μολυσματικές δερματοπάθειες, κατά του εκζέματος, κ.α.

Για κάθε προβληματισμό σε σχέση με τον βελονισμό των ζώων ή με την Αγιουρβεδική ιατρική μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον κτηνίατρο Παναγιώτη Παπαϊωάννου ειδικό στα θέματα βελονισμού των ζώων και αγιουρβεδικής ιατρικής.
Το τμήμα εναλλακτικών θεραπειών του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0