ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ -VETS

Γενική Κτηνιατρική

iatrio_athina5Το προσωπικό του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, σας καλωσορίζει στις εγκαταστάσεις του στο νοσοκομείο μας, στο Μαρκόπουλο Μεσογείων, στα κτηνιατρεία μας στο κέντρο της Αθήνας  στην Αργυρούπολη και στην Κηφισιά (Καστρί).

Όλοι εμείς του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σας υποσχόμαστε τον καλύτερο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσετε για το αγαπημένο σας κατοικίδιο μια μακρόχρονη, υγιή και χαρούμενη ζωή, διότι για εμάς κάθε κατοικίδιο ζώο αντιμετωπίζεται σαν μέλος της οικογενείας σας.

Ο ετήσιος εμβολιασμός με αξιόπιστα εμβολιακά προγράμματα, η λεπτομερής κλινική εξέταση, ο τακτικός αιματολογικός έλεγχος, η έγκαιρη κτηνιατρική διάγνωση και η κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση, είναι όλα αυτά που συνθέτουν το “χρυσό” κανόνα εξασφάλισης μιας ζωής μακρόχρονης, υγιούς και χαρούμενης για το μικρό σας κατοικίδιο.

Διαθέτουμε ένα Κτηνιατρικό Κέντρο ζώων για πλήρη εξυπηρέτηση τόσο σε περιπτώσεις θεραπείας έκτακτης ανάγκης, καθώς και  σε τακτικά περιστατικά ιατρικής, χειρουργικής, οφθαλμιατρικής, οδοντιατρικής, μικροβιολογικής περίθαλψης, καθώς και σε περιστατικά ολιστικής ιατρικής.

Όλοι οι γιατροί μας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων και προσφέρουν τακτική φροντίδα ευεξίας στα κατοικίδια ζώα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες, προβλήματα, συμβουλές, αλλά και για να καθορίσετε μια συνάντηση μαζί μας, ακόμα και για μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας.

Το τμήμα νοσηλείας του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0