Οι κτηνίατροι

Παναγιώτης Παπαϊωάννου

Κτηνίατρος – Χειρουργός – Ιδρυτής του ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. Απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με πολυετή εμπειρία και πάθος στην κτηνιατρική των μικρών ζώων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εναλλακτική κτηνιατρική. Έχει ενσωματώσει τον βελονισμό και την αγιουρβεδική ιατρική στην καθημερινότητα της κτηνιατρικής. Το χειρουργείο είναι ο χώρος που δημιουργεί και ξεδιπλώνει όλη την αγάπη του για τα ζώα και την κτηνιατρική. Λατρεύει τις γάτες !!! Τα τελευταία χρόνια μοιράζει την ζωή του ανάμεσα στην κτηνιατρική και στην ιεραποστολή, σαν ιερέας στην μακρινή Μαδαγασκάρη. Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ασχολείται με την λογοτεχνία.

Γιώργος Παπαϊωάννου

Κτηνίατρος – Οδοντίατρος – Χειρουργός μαλακών μοριών – Διευθυντής της κλινικής μικρών ζώων. Απόφοιτος της Σχολής Μωραϊτη, πτυχιούχος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με σπουδές Σλοβακία, Αυστρία και Σουηδία πάνω στην οδοντιατρική μικρών ζώων και στην χειρουργική μαλακών μορίων.  Η κτηνιατρική για τον Γιώργο είναι πάθος, μεράκι, έρωτας, αλλά και… άγχος. Αγαπάει τα περίεργα και ιδιαίτερα ζώα και για τον λόγο αυτό ασχολείται και με τα εξωτικά και τα πτηνά.

katerina-papaioannou

 Κατερίνα-Μαρία Παπαϊωάννου

Απόφοιτος της Σχολής Μωραϊτη, πτυχιούχος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε με πάθος στην οφθαλμολογία μικρών ζώων. Αρχικά  βρέθηκε στην Σλοβακία, στο πανεπιστήμιο του Κόσιτσε για ένα χρόνο. Ακολούθησαν τα πανεπιστήμια του Λουξεμβούργου και της Γαλλίας (Τουλούζη). Στη συνέχεια, ειδικά μαθήματα σχετικά με καταρράκτη, επιπλοκές, αμφιβληστροειδή, αμφιβληστροειδογράφημα, υπέρηχο  κ.α.  στη Γαλλία (Montpellier), στη Γερμανία (Βερολίνο) και στη Πορτογαλία (Λισσαβόνα). Τέλος την μεγαλήτερη εμπειρία  την απέκτησε στην Αυστραλία, όπου παρακολούθησε ειδικό πρόγραμμα παθολογίας και χειρουργικής οφθαλμιατρικής μικρών ζωων.

Μαρτίν Κανέλλη-Παπαϊωάννου

Βιολόγος – Παρασιτολόγος – Υπεύθυνη μικροβιολογικού τμήματος. Απόφοιτος της Σχολής Μωραϊτη, πτυχιούχος βιοχημικός Paris 7, Βιολόγος του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για 30 χρόνια εργάστηκε ως ειδικός επιστήμονας στην παρασιτολογία του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur. Ειδικευμένη στην λεϊσμάνια (Kala-Azar) και στην τοξοπλάσμωση. Το όνειρο της να δουλεύει σε “πάγκο” εργαστηρίου, πραγματοποιήθηκε στο έπακρον. Αγαπάει όλα τα ζώα χωρίς εξαιρέσεις. Λατρεύει το Παρίσι, όπου ξαναγίνεται φοιτήτρια στο χώρο του πνεύματος και της γνώσης.

Άννα Νικολοπούλου

Κτηνίατρος. Απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Π.Θ. Υπεύθυνη κτηνιατρείου Αργυρούπολης. Ειδικός κτηνίατρος  για τα εξωτικά ζώα και τα πτηνά. Υπεύθυνη  οργάνωσης και λειτουργίας όλων των χειρουργείων των κτηνιατρείων και του νοσοκομείου του “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο.

Αγγέλικα Σταματίου

Ψυχολόγος – Υπεύθυνη τμήματος συμπαράστασης- Εξωτερικός συνεργάτης.

 Άγιος Μόδεστος : Ο προστάτης των ζώων


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0