ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ -vets.com.gr

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ

AND14350 Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, όπως και στα κτηνιατρεία μας (Αθήνα, Αργυρούπολη, Κηφισιά) υπάρχουν όλα τα θεραπευτικά -διατροφικά -εμβολιακά -αντιπαρασιτικά -διαγνωστικά -χημειοθεραπευτικά, ολιστικά κ.α. προγράμματα μελετημένα μέχρι και την παραμικρή ιατρική λεπτομέρεια. Ο στόχος είναι η καλύτερη, ταχύτερη, αλλά και η πιο ανώδυνη λύση στα σοβαρά και όχι μόνο, θέματα της καθημερινότητας του σκύλου, της γάτας, του ερπετού, του πτηνού, μικρού θηλαστικού και οποιουδήποτε άλλου ζώου προτιμάτε για κατοικίδιο.
Οι γνώσεις μας σχετικά με τα αίτια των ασθενειών των ζωων και ιδιαίτερα των κατοικιδίων, συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση της υγείας τους . Οι παράγοντες που επηρρεάζουν την εκδήλωση κάποιας ασθένειας έχουν μελετηθεί από όλους εμάς διεξοδικά, για να επιτυγχάνουμε το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Πολλές διαταραχές της υγείας, ιογενείς, μικροβιακές και παρασιτικές νόσοι μπορούν να αποφευχθούν με σωστά προληπτικά μέτρα υγιεινής και με τη σωστή πληροφόρηση των ιδιοκτητών ζώων.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες, προβλήματα, συμβουλές, αλλά και για να καθορίσετε μια συνάντηση μαζί μας, ακόμα και για μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας.

Το παθολογικό τμήμα του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008

 


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0