ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ vets.com.gr

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ – ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

22990-23528 (Μαρκόπουλο),  2103642944 (Αθήνα),  2109901654 (Αργυρούπολη),  2106206673 (Καστρί).
Οδοντιατρική κτηνιατρική είναι η επιστήμη για την πρόληψη, την διάγνωση αλλά και την θεραπεία των ασθενειών και των παθολογικών καταστάσεων της στοματικής κοιλότητας.

Είμαστε περήφανοι που πρώτοι εμείς στο ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ¨ κτηνιατρικό κέντρο δημιουργήσαμε οδοντιατρείο μικρών ζώων και εξωτικών.  Ο κτηνίατρος – οδοντίατρος Γιώργος Παπαϊωάννου  ίδρυσε  το οδοντιατρικό τμήμα αφού επέστρεψε από τις σπουδές του πάνω στην οδοντιατρική μικρών ζώων και εξωτικών στην Σουηδία και μετά τη διαπίστωση ότι τα προβλήματα των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας είναι η πιο κοινή πάθηση σε σκύλους και γάτες, (το 50% των γατιών και το 85% των σκύλων ηλικίας άνω των 3 ετών έχουν οδοντικά προβλήματα που απαιτούν θεραπεία).

Συχνά οδοντιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζονται στο κτηνιατρικό οδοντιατρείο μας είναι: Περιοδοντική νόσος, οδοντιατρική γάτας, οδοντιατρική κουταβιών, ενδοδοντικές θεραπείες, ορθοδοντική, αποκαταστάσεις (σφραγίσματα – εξαγωγές), οδοντιατρική ακτινολογία, παθήσεις στοματικής κοιλότητας, στοματική χειρουργική, γναθοπροσωπική χειρουργική.

Το ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρικό οδοντιατρείο, το οποίο βρίσκεται υπό την διεύθυνση του κτηνίατρου Γιώργου Παπαϊωάννου. Η εκπαίδευση του υπεύθυνου κτηνίατρου, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο πλήρης οδοντιατρικός εξοπλισμός καθιστούν το συγκεκριμένο τμήμα μοναδικό για τον κτηνιατρικό χώρο. Ο κτηνίατρος – οδοντίατρος  Γιώργος Παπαϊωάννου είναι ειδικά εκπαιδευμένος στη διάγνωση, στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση όλων των πτυχών της στοματικής αντιμετώπισης και φροντίδας των ζώων, όπως τη περιοδοντική νόσο, τη ενδοδοντική νόσο, τον καρκίνο του στόματος, κάταγμα γνάθου, κακή οδοντοφυΐα, και φλεγμονή στο στόμα. Επίσης εξαγωγή δοντιού, χειρουργική αποκατάσταση κατάγματος σε γνάθο, απονεύρωση, σφράγισμα. Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται με τον εξοπλισμό και την αναισθησία που  ισοδυναμεί  με εκείνο της ανθρώπινης οδοντιατρικής. Στο οδοντιατρείο του ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ¨ κτηνιατρικό κέντρο για την αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων και των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας  των ζώων χρησιμοποιούμε επίσης τον ίδιο εξοπλισμό και τα ίδια πρωτόκολλα θεραπειών και  αναισθησίας, όπως ακριβώς κάνουν οι οδοντίατροι των ανθρώπων.

Οι συνέπειες της έλλειψης  ή της αδιαφορίας στη φροντίδα οδοντικών νόσων των ζώων συνεπάγεται πόνο στο στόμα, επέκταση της  υπάρχουσας μόλυνσης, απώλεια των δοντιών, πιθανές επιπτώσεις σε σημαντικά όργανα του σώματος (καρδιά, νεφροί) και φυσικά χαμηλό επίπεδο στην ποιότητα ζωής τους. Για κάθε λοιπόν πρόβλημα που πιθανόν παρουσιάσει το ζωάκι σας, από κακή οδοντοφυΐα μέχρι και κακοήθεις νεοπλασίες της στοματικής κοιλότητας, είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να σας παρέχουμε κάθε οδοντιατρική βοήθεια, ώστε να το αντιμετωπίσετε με τον πιο εύκολο και πιο ανώδυνο τρόπο.

Η συνεχής εκπαίδευση της ομάδας του οδοντιατρικού τμήματος και η συνεργασία του τόσο με Έλληνες οδοντιάτρους, όσο και με ξένους είναι η ιδανική εγγύηση για την αξιόπιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας των μικρών κατοικίδιων σας. Άλλωστε, είναι γνωστό πως όλοι εμείς που δουλεύουμε στο ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο, είμαστε αφιερωμένοι στη βελτίωση της ζωής του ζώου σας, κάτι που ο  κτηνίατρος Γιώργος Παπαϊωάννου το επιδιώκει και μέσα από την κατάλληλη κτηνιατρική – οδοντιατρική φροντίδα του στόματος, καθώς επίσης και με τις ανάλογες οδοντιατρικές – στοματολογικές χειρουργικές επέμβασεις.

Ο στόχος του οδοντιατρικού τμήματος του ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ¨ κτηνιατρικό  κέντρο είναι να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα οδοντιατρικής περίθαλψης  για τα κατοικίδια ζώων σας. Στο νοσοκομείο μας στο Μαρκόπουλο μεσογείων, αλλά και στα κτηνιατρεία μας στην Αθήνα και την Αργυρούπολη, μπορείτε να συναντήσετε τον κτηνίατρο Γιώργο Παπαϊωάννου, για μια πρώτη επίσκεψη γνωριμίας και έναν πλήρη έλεγχο της οδοντικής και στοματικής υγείας του ζώου σας. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας  για μια ενημέρωση και εμείς ευχαρίστως θα απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες που έχετε.

Τέλος επικοινωνήστε μαζί μας για να καθορίσετε ώρα και ημέρα για μια συνάντηση με τον υπεύθυνο κτηνίατρο – οδοντίατρο Γιώργο Παπαϊωάννου, εφ όσον το κατοικίδιο ζώο σας έχει ανάγκη από οδοντιατρική φροντίδα.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0