ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Καλώς ήρθατε στην κλινική – νοσοκομείο του “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ένα πλήρες νοσοκομείο μικρών ζώων με παροχές υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Θέλουμε τόσο εσείς, όσο και το κατοικίδιο ζώο σας να απολαμβάνετε κάθε επίσκεψή σας στο χώρο μας και για τον λόγο αυτόν έχουμε δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον. Ελπίζουμε πάντα στη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ  μας.

Η δυναμικότητα του νοσοκομείου ανέρχεται σε 60 θέσεις νοσηλείας, 20 θέσεις εντατικής και 10 θέσεις απομόνωσης.

Τα εξεταστήρια, τα εξωτερικά ιατρεία, τα χειρουργεία, τα εργαστήρια, καθώς και η νοσηλεία, η εντατική και η απομόνωση, βρίσκονται καθημερινά σε πλήρη ετοιμότητα.

Σας πληροφορουμε ότι μπορείτε να επισκεφθείτε το νοσηλευόμενο ζώο σας  από 18.00 -έως 19.00 μ.μ. καθημερινά. Έχουμε περιορίσει το χρόνο επίσκεψης, ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε στην παροχή φροντίδας στο ζώο σας.

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση και αποκατάσταση δημιουργήσαμε για τον σκοπό αυτό μια σειρά από τμήματα.

1. ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ: παθολογικό, χειρουργικό

2. ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ: οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό, καρδιολογικό, ογκολογικό, εξωτικών ζώων -πτηνών κ.τ.λ.

3. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ακτινογραφίες, υπέρηχοι, καρδιογραφήματα, ενδοσκοπήσεις .

4. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: αναλύσεις αίματος (γενική, βιοχημική), παρασιτολογικές, ορμονικός προσδιορισμός, καλλιέργειες (ούρων, κοπράνων, δερματικών βλαβών ), βιοψία κ.τ.λ.

5. ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: φάρμακα κλασικής ιατρικής, αγιουρβεδικά, καλλυντικά , συμπληρώματα, κλινικές δίαιτες.

6. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: αναπαραγωγής, διατροφής, κινητικών προβλημάτων, γεροντολογίας.

7. ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ – ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η οικογένεια των κτηνιάτρων Παπαϊωάννου με όλους τούς συνεργάτες τους σας περιμένει καθημερινά 10.00-20.00 σε συνεχές ωράριο και τις Κυριακές μόνο με ραντεβού 10.00-14.00, για να προσφέρει στους μικρούς τετράποδους συντρόφους σας περίθαλψη υψηλού επιπέδου.

Η κλινική – νοσοκομείο μικρών ζώων του Μαρκόπουλου Μεσογαίας ανήκει στο “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008 ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 22990.23528 Φαξ. 22990.23528


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0