ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ -VETS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ -VETS

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ο Γιώργος ΠαπαΪωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και είναι μόνιμος κάτοικος και φαν του κέντρου της Αθήνας, με μικρά διαστήματα απουσίας λόγω σπουδών σε Θεσσαλονίκη, Σλοβακία και Σουηδία. Είναι απόφοιτος του 2005 της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η κτηνιατρική για τον Γιώργο είναι πάθος, μεράκι, έρωτας, αλλά και… άγχος.
«Αγάπησα την κτηνιατρική γιατί έμαθα από τον πατέρα μου, πως αυτό το επάγγελμα έχει μια ξεχωριστή γοητεία, που αν δεν την ανακαλύψεις … έχασες !!!», παραδέχεται ό ίδιος και συμπληρώνει. Η κτηνιατρική απαιτεί την αγάπη σου, αν δεν την αγαπήσεις πραγματικά, τότε σου επιβάλλει αναγκαστική «αποβολή».
Στη Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης πήρε το πτυχίο, αλλά όχι και τις γνώσεις που ο ίδιος ήθελε. Η οικογενειακή κτηνιατρική, του κάλυψε όμως όλες τις απαιτήσεις που στερήθηκε στην κτηνιατρική του Α.Π.Θ., αλλά δεν του κάλυψε το κτηνιατρικό πάθος, που από μικρός κουβαλούσε για το επάγγελμα αυτό. Αποφάσισε λοιπόν να επεκτείνει τις γνώσεις του και να ασχοληθεί με την κτηνιατρική οδοντιατρική και τις παθήσεις της στοματικής κοιλότητας των ζώων. Κάπως έτσι ξεκίνησε η οδοντιατρική κτηνιατρική του πορεία από την Σλοβακία για να τερματίσει στην Σουηδία.
Τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζώα, είναι ανάλογα με αυτά των ανθρώπων. Εξαγωγές δοντιών, σφραγίσματα, απονευρώσεις, εμφυτεύματα, ορθοδοντική, όγκοι στοματικής κοιλότητας, ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα κ.α.
Σήμερα ο Γιώργος ΠαπαΪωάννου εργάζεται στο «Παπαϊωάννου» Κτηνιατρικό Κέντρο και είναι διευθυντής της κλινικής μικρών ζώων στο Μαρκόπουλο και υπεύθυνος του οδοντιατρικού τμήματος.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0