Φιλοξενία ζώων : Ξενοδοχείο εξωτικών ζώων, μικρών θηλαστικών, πτηνών, ερπετών – vets.com.gr

Φιλοξενία ζώων: Ξενοδοχείο εξωτικών ζώων, μικρών θηλαστικών, πτηνών, ερπετών

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ξενοδοχείο μικρών ζώων στην Ελλάδα με ISO 9001:2008 και για τα εξωτικά ζώα και τα πτηνά. Βρίσκεται μέσα στις καταπράσινες εγκαταστάσεις 16 στρεμμάτων του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Μαρκόπουλο Μεσογείων.

Μια πολυτελής εγκατάσταση, ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος χώρος στο ξενοδοχείων ζώων είναι η πτέρυγα φιλοξενίας των εξωτικών ζώων, πτηνών και μικρών θηλαστικών, όπου μπορείτε να αφήσετε ερπετά, πτηνά, τρωκτικά, χελώνες και οποιοδήποτε άλλο ζώο έχετε για κατοικίδιο. Ο χώρος αυτός είναι απομονωμένος, ήσυχος και ειδικός για τα ξεχωριστά αυτά ζωάκια και πάντα κάτω από την κτηνιατρική επίβλεψη του ειδικού για τα ζώα αυτά κτηνίατρου. Τις εγκαταστάσεις μας χαρακτηρίζουν τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κατοικίδιο ζώο σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα.  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και για  τα κατοικίδια ζώα έχουμε μεγάλη εμπειρία τόσο στην κτηνιατρική, όσο και στην φιλοξενία των ζώων. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μοναδικοί και η μοναδικότητα αυτή στηρίζεται και δυναμώνει από την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!

Το ξενοδοχείο μικρών ζώων του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, βρίσκεται υπό συνεχή κτηνιατρικό έλεγχο με την καθοδήγηση του κτηνίατρου Γιώργου Παπαϊωάννου και της ομάδας του και το ειδικευμένο προσωπικό μας να μπορούμε να αναλάβουμε κάθε θεραπευτική αγωγή, που πρέπει να χορηγηθεί στο ζώο σας, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του.

Τέλος, στον ίδιο χώρο των 16 στρεμμάτων λειτουργεί και το νοσοκομείο μας. Είμαστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε όλα τα είδη των προβλημάτων υγείας των ζώων σας. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι θα αισθάνεστε πιο άνετα όταν γνωρίζετε, ότι το κατοικίδιο ζώο σας αντιμετωπίζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη. Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε το προσωπικό μας αλλά και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Το ξενοδοχείο μας σε συνδιασμό με την Κλινική μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για όλα τα είδη των ζώων συντροφιάς όπως σκυλιά, γάτες, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ, ερπετά, τσιντσιλά, νεροχελώνες, πτηνά και άλλα κατοικίδια ζώα.

* Για καλύτερη ενημέρωση διαβάστε και τα υπόλοιπα άρθρα μας που αφορούν την φιλοξενία των ζώων.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0