Φιλοξενία ζώων : Ξενώνας για γάτες – Πανσιόν για γάτες – Ξενοδοχείο για γάτες – vets.com.gr

Φιλοξενία ζώων: Ξενώνας για γάτες – Πανσιόν για γάτες – Ξενοδοχείο για γάτες
Ο ιδανικός χώρος για να εμπιστευτείτε τη γάτα σας για τις διακοπές της

   Η γάτα σας αξίζει να περάσει ευτυχισμένη στις διακοπές της μαζί μας. Της προσφέρουμε ηρεμία,  ευρύχωρο κατάλυμα, υγιεινή διατροφή, καλή παρέα, βόλτα και πάνω απ’ όλα φροντίδα με αγάπη. Τι περισσότερο θα μπορούσε να προσφέρει κανείς, ώστε να γίνει μια γάτα ευτυχισμένη;

   Καλώς ήρθατε στο χώρο φιλοξενίας για γάτες του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Ο χώρος φιλοξενίας των γατιών είναι οργανωμένος και εξοπλισμένος με τις πιο κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε να μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα τη φύλαξη του μικρού αιλουροειδού σας. Η πανσιόν για τις γάτες είναι ένας χώρος ιδιαίτερος, μοναδικός και στηρίζεται στον ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά και στις ιδιαιτερότητες αυτών των αξιαγάπητων ζώων. Τα άνετα δωμάτια επιτρέπουν στις γάτες να χαλαρώνουν, να κρύβονται και να κινούνται. Τα στειρωμένα ζώα έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθερα, αφού ο χώρος της αυλής είναι ασφαλής.

   Η απόκτηση του ISO 9001:2000 για την δραστηριότητα της φιλοξενίας εγγυάται διαμονή και ασφάλεια με παροχές υψηλών απαιτήσεων! Πιο σημαντικό όμως και από την ύπαρξη της πιστοποίησης του ISO 9001:2008, είναι η συνεχής παρουσία κτηνιάτρων και κυρίως των κτηνιάτρων της οικογένειας Παπαϊωάννου. 

   Για να κάνουμε δεκτή την κράτηση αλλά και κυρίως την είσοδο της γάτας σας στις εγκαταστάσεις μας, πρέπει να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο εμβολιασμού, το οποίο πρέπει να είναι σωστά συμπληρωμένο και να παραδίδεται στον υπεύθυνο υπάλληλο κατά την άφιξη σας. Για τις γάτες απαιτείται ο πλήρης εμβολιασμός και περιλαμβάνει τα εμβόλια Λύσσας, Λευχαιμίας και το Τριπλό. Η τοποθέτηση αποπαρασιτικής αμπούλας είναι υποχρεωτική και γίνεται πάντα παρουσία μας.

   Η διατροφή των φιλοξενουμένων μας γατιών στηρίζεται σε κανόνες υγείας και υγιεινής. Περιλαμβάνει ξηρά τροφή (κροκέτες), κονσέρβες, μείγμα και των δύο καθώς και μαγειρεμένο κοτόπουλο. Διαθέτουμε επίσης πλήρη σειρά φαρμακευτικών τροφών και φυσικά μπορείτε να φέρετε τη τροφή της επιλογής σας. Τέλος οι ιδιοκτήτες , αν θέλουν μπορούν να μας φέρουν τη δική τους τροφή, κρεβατάκια, παιχνίδια, και οποιοδήποτε αντικείμενο από το σπίτι.

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι η γάτα σας θα έχει αφθονία προσοχής από το προσωπικό μας και την αντιμετώπιση που ταιριάζει σε αυτά τα υπέροχα αιλουροειδή .

* Για καλύτερη ενημέρωση διαβάστε και τα υπόλοιπα άρθρα μας που αφορούν την φιλοξενία των ζώων.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0