ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ -vets.com.gr

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ

φωτογραφία(209)Οι καρδιολογικές παθήσεις είναι αρκετά συχνές στα κατοικίδια ζώα και κυρίως σε όσα έχουν κλείσει τα 6-7 χρόνια της ζωής τους . Η διάγνωσή μιας καρδιολογικής πάθησης και η αντιμετώπιση της, προϋποθέτει γνώση, εμπειρία και εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Μια πλήρης καρδιολογική εξέταση  περιλαμβάνει την κλινική εξέταση του ζώου, το υπερηχοκαρδιογράφημα, το ηλεκτροκαρδιογράφημα και τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Με αυτή τη συγκεκριμένη σειρά εξοπλισμού είμαστε στη διάθεση σας, αφενός, για τη διάγνωση πιθανού καρδιολογικού προβλήματος του μικρού σας κατοικίδιου και αφετέρου για την πρόληψη.
Σκοπός μας η ευζωία και η μακροζωία των καρδιοπαθών ζώων.
Καρδιολογικές παθήσεις που αντιμετωπίζουμε στην κτηνιατρική καθημερινότητα είναι: Καρδιακή ανεπάρκεια, ενδοκάρδωση, βακτηριδιακή ενδοκαρδίτιδα, διατατική μυοκαρδιοπάθεια, υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, διροφιλαρίωση, καρδιακές αρρυθμίες, συγγενείς καρδιοπάθειες κ.α.
Έχετε ενδείξεις ή απορίες σχετικά με τα καρδιολογικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει το ζώο σας. Ένα ραντεβού με το καρδιολογικό τμήμα του “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό κέντρο θα σας βοηθήσει να πάρετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Το καρδιολογικό τμήμα του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008

 


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0