ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΖΩΩΝ. vets.com.gr

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες: Συμβουλευτική διατροφής ζώων

diaita-skylou-gatas-vets  Στις εγκαταστάσεις του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και στο τμήμα διατροφής – σύμβουλος διατροφής, μπορείτε να βρείτε απάντηση στις απορίες σας σχετικά με τη διατροφή και τις δίαιτες του ζώου σας, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τον τομέα διατροφής.
Είμαστε στη διάθεση σας για να σας καλύψουμε κατά τον καλύτερο τρόπο, με τις συμβουλές και τις προτάσεις μας για την διατροφή του ζώου σας σε όλα τα στάδια της ζωής του.

    Στάδια ιδιαίτερου διατροφικού ενδιαφέροντος, είναι η χρονική περίοδος της ανάπτυξης, του γήρατος, της εγκυμοσύνης, της λοχείας, κ. α.
Επίσης ξεχωριστή σημασία παρουσιάζει η διατήρηση του βάρους, η παχυσαρκία, το μέγεθος της ράτσας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας.
Σημαντικό ρόλο έχει η διατροφή στην αντιμετώπιση και στην διαχείριση διαφόρων νοσημάτων, τόσο για τις γάτες, όσο και για τα σκυλιά. Τέτοια νοσήματα είναι ο διαβήτης, η νεφρική – ηπατική δυσλειτουργία, γαστρίτιδες, εντερίτιδες, αλλεργίες, οστεοαρθρίτιδες, κ.α.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για το ζωάκι σας και να σας απαντήσουμε σε απορίες όπως: Ποιά η σημασία της διατροφής στα κατοικίδια, ποιές οι απαιτήσεις των κατοικιδίων σε θρεπτικές ουσίες, μαγειρευτή ή τυποποιημένη τροφή, κάθε πότε ταίζουμε τα ζώα μας κ.α.

Το τμήμα συμβουλευτικής διατροφής του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0