ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ. vets.com.gr

 

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤ’  ΟΙΚΟΝ 

Το τμήμα της “κτηνιατρικής κατ’ οίκον” παροχής υπηρεσιών του “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο άρχισε την λειτουργία του το 2013. Η αφορμή της δημιουργίας δόθηκε από ένα μοιραίο περιστατικό αδυναμίας μεταφοράς του ζώου στο ιατρείο.

Σκοπός της κτηνιατρικής παροχής υπηρεσιών στο σπίτι, είναι να καλύψουμε κτηνιατρικά κάθε ζώο, που δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κτηνιατρικό χώρο είτε λόγω αδυναμίας του ιδιοκτήτη, είτε λόγω δυσκολίας μετακίνησης του ίδιου του ζώου. Η “κτηνιατρική κατ’ οίκον” δεν στοχεύει στο να υποβαθμίσει το χώρο των κτηνιατρείων ή των κτηνιατρικών κλινικών, ούτε επίσης να δικαιολογήσει την έλλειψη κτηνιατρικής έδρας.

Η «κτηνιατρική κατ’ οίκον» στοχεύει  στο να προσφερθεί ένας ικανός αριθμός κτηνιατρικών υπηρεσιών και φροντίδων σε κάποιο ζώο που νοσεί, να γίνει μια κλινική εξέταση του ζώου, αντιμετώπιση απλών παθολογικών καταστάσεων, εμβολιασμός, αιμοληψία, απλή θεραπευτική αγωγή και γενικά οτιδήποτε δεν απαιτεί τον εξειδικευμένο εξοπλισμό των ιατρείων μας και της κλινικής μας.  Όταν η κατάσταση του ασθενούς ζώου δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί κατ’ οίκον,  μεταφέρεται  στην κλινική μας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, ή σε κάποιο από τα ιατρεία μας, όπου παρέχονται οι ανάλογες θεραπευτικές αγωγές. Το ίδιο συμβαίνει αν απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση.

Με το έμπειρο προσωπικό των κτηνιάτρων του τμήματος  της “κτηνιατρικής στο σπίτι” προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της αττικής, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Η λειτουργία του τμήματος είναι καθημερινή και  βασίζεται σε προκαθορισμένα ραντεβού. Η τιμολογιακή πολιτική είναι η ίδια με αυτή των ιατρείων μας και της κλινικής μας προσαυξημένη με ένα 30%. Σε περίπτωση διενέργειας χειρουργικών πράξεων (όπως είναι η τοποθέτηση ραμμάτων, καθαρισμός τραυμάτων, τοποθέτηση γύψου-νάρθηκα), υπάρχει επιβάρυνση ανάλογα με την πράξη.

Για να μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε από το τμήμα της “κτηνιατρικής κατ οίκον”  επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: Αθήνα 2103642944, Αργυρούπολη 2109901654, Καστρί (Νέα ερυθραία) 2106206673 και Μαρκόπουλο Μεσογείων 2299023528.