ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Η Κλινική των Μικρών Ζώων του “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ιδρύθηκε το 2003 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τα κατοικίδια ζώα. Είμαστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε όλα τα είδη των προβλημάτων υγείας των ζώων σας. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι θα αισθάνεστε πιο άνετα όταν γνωρίζετε, ότι το κατοικίδιο ζώο σας αντιμετωπίζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη. Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε το προσωπικό μας αλλά και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η Κλινική μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για όλα τα είδη των ζώων συντροφιάς όπως σκυλιά, γάτες, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ, ερπετά, τσιντσιλά, νεροχελώνες, πτηνά και άλλα κατοικίδια ζώα.

Στην καρδιά των Μεσογείων, 2 χλμ έξω από το Μαρκόπουλο, στη διασταύρωση Πόρτο Ράφτη – Βραυρώνας, στο χώρο των εγκαταστάσεων του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ λειτουργεί από το 2003 η κλινική (νοσοκομείο) μικρών ζώων. Ένας χώρος ανεξάρτητος, προσαρμοσμένος στις τελευταίες κτηνιατρικές απαιτήσεις, με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο κτηνιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Καλώς ήρθατε στην κλινική – νοσοκομείο του «ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ένα πλήρες νοσοκομείο μικρών ζώων με παροχές υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Θέλουμε τόσο εσείς, όσο και το κατοικίδιο ζώο σας να απολαμβάνετε κάθε επίσκεψή σας στο χώρο μας και για τον λόγο αυτόν έχουμε δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον. Ελπίζουμε πάντα στη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ  μας.

Η δυναμικότητα του νοσοκομείου ανέρχεται σε 60 θέσεις νοσηλείας, 20 θέσεις εντατικής και 10 θέσεις απομόνωσης.

Τα εξεταστήρια, τα εξωτερικά ιατρεία, τα χειρουργεία, τα εργαστήρια, καθώς και η νοσηλεία, η εντατική και η απομόνωση, βρίσκονται καθημερινά σε πλήρη ετοιμότητα.

 

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση και αποκατάσταση δημιουργήσαμε για τον σκοπό αυτό μια σειρά από τμήματα.

  1. ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ: παθολογικό, χειρουργικό
  2. ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ: οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό, καρδιολογικό, ογκολογικό, εξωτικών ζώων -πτηνών κ.τ.λ.
  3. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ακτινογραφίες, υπέρηχοι, καρδιογραφήματα, ενδοσκοπήσεις .
  4. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: αναλύσεις αίματος (γενική, βιοχημική), παρασιτολογικές, ορμονικός προσδιορισμός, καλλιέργειες (ούρων, κοπράνων, δερματικών βλαβών ), βιοψία κ.τ.λ.
  5. ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: φάρμακα κλασικής ιατρικής, αγιουρβεδικά, καλλυντικά , συμπληρώματα, κλινικές δίαιτες.
  6. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: αναπαραγωγής, διατροφής, κινητικών προβλημάτων, γεροντολογίας.
  7. ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ – ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η οικογένεια των κτηνιάτρων Παπαϊωάννου με όλους τούς συνεργάτες τους σας περιμένει καθημερινά 10.00πμ-17.00μμ σε συνεχές ωράριο, και το Σάββαρο 10.00πμ-14.00μμ, ώστε να προσφέρει στους μικρούς τετράποδους συντρόφους σας περίθαλψη υψηλού επιπέδου.

Το ίδιο ωράριο ισχύει και για το επισκεπτήριο, κατόπιν ραντεβού.

Η κλινική – νοσοκομείο μικρών ζώων του Μαρκόπουλου Μεσογαίας ανήκει στο «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008 ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 22990.23528 και email info@vets.com.gr


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0