ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΣΤΡΙ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΣΤΡΙ

Το κτηνιατρείο της Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας (Καστρί) είναι το επισφράγισμα της επιτυχημένης πορείας στον κτηνιατρικό χώρο της οικογενείας των κτηνιάτρων Παπαϊωάννου.

Οι κτηνίατροι Γιώργος Παπαϊωάννου, Κατερίνα Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, η βιολόγος – παρασιτολόγος Μαρτίν Παπαϊωάννου, καθώς και όλο το προσωπικό του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» Κτηνιατρικό Κέντρο αποτελούν την εγγύηση για την ορθή αντιμετώπιση κάθε κτηνιατρικού περιστατικού.

Σας περιμένουμε σε ένα νέο, ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον, στο Καστρί στην οδό Κονίτσης 1 και Ελευθ. Βενιζέλου, με τις γνώσεις, την διάθεση και την φιλικότητα, που πάντα μας διακρίνει. Στο νέο μας κτηνιατρείο στη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία (Καστρί) μπορείτε  να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα γενικής κτηνιατρικής που παρουσιάζει ο κατοικίδιος σύντροφός σας, καθώς και ειδικευμένα θέματα σε οδοντιατρική ζώων, οφθαλμιατρική ζώων, βελονισμό, εξωτικά ζώα και πτηνά. Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για όλα τα είδη των ζώων συντροφιάς όπως σκυλιά, γάτες, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ, ερπετά, τσιντσιλά, νεροχελώνες, πτηνά και άλλα κατοικίδια ζώα.

Το πλήθος των παροχών μας είναι μοναδικό: Γενική κτηνιατρική, Παθολογικό, Χειρουργικό, Ακτινολογικό, Υπέρηχος, Οδοντιατρικό, Καρδιολογικό, Ογκολογικό, Μικροβιολογικό, Επείγοντα, Κτηνιατρική κατ΄οίκον, Βελονισμός, Εναλλακτική κτηνιατρική, Νοσηλευτήριο, Εξωτικά ζώα – πτηνά, Κτηνιατρικό φαρμακείο, Σύμβουλος διατροφής ζώων, Τμήμα συμπαράστασης, Φροντίδα ηλικιωμένων κατοικιδίων.

Το Ιατρείο της Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας  (Καστρί) ανήκει στο «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008 ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Το ιατρείο της Κηφισιάς (Καστρί) λειτουργεί 10.00-17.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Σε περίπτωση που το ωράριο αυτό δεν σας εξυπηρετεί ή επιθυμείτε κάποιον συγκεκριμένο κτηνίατρο, επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2106206673 και email info@vets.com.gr


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0