ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Στην Αργυρούπολη, στην οδό Διγενή Ακρίτα 41, υπάρχει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μικρών ζώων, με εξειδικευμένο προσωπικό, που είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες των κατοικιδίων φίλων μας, στα νότια προάστια και όχι μόνο.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Το κτηνιατρείο της Αργυρούπολης είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας  των κτηνιάτρων Γιώργου Παπαϊωάννου, Κατερίνας Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Παπαϊωάννου.

Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Ελληνικό… περιοχές ξεχωριστές και αγαπημένες. Ο Υμηττός με τις σχολικές εκδρομές, τη μυρωδιά του πεύκου…, εικόνες και αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Αυτές οι εικόνες και οι αναμνήσεις της τρυφερής ηλικίας, οδήγησαν τα βήματα και την επιθυμία μας στο να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη κτηνιατρική μονάδα οργανωμένη και εξοπλισμένη μοναδικά, έτσι ώστε, να καλύπτεται όλο το φάσμα των κτηνιατρικών απαιτήσεων και αναγκών.

ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ είναι ένα κτηνιατρείο, όπου όλοι εμείς του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, σας περιμένουμε σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον, στην οδό Διγενή Ακρίτα 41, με την διάθεση και την φιλικότητα, που πάντα μας διακρίνει, να αντιμετωπίσουμε μαζί, οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει ο μικρός οικόσιτος σύντροφός σας.

Η πληθώρα των υπηρεσιών, των προϊόντων καθώς και οι προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής, είναι βέβαιο, ότι θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους απαιτητικούς νέους πελάτες μας.

Το κτηνιατρείο της Αργυρούπολης ανήκει στο «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008 ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Σας περιμένουμε από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο 10.00-14.00. Σε περίπτωση που το ωράριο αυτό δεν σας εξυπηρετεί ή επιθυμείτε κάποιον συγκεκριμένο κτηνίατρο, επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 210.99.01.655 και email info@vets.com.gr


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0