ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Στην καρδιά της Αθήνας, στη Νεάπολη και στην οδό Τηλεμάχου 18, υπάρχει ένα από τα πιο παλιά ιατρεία μικρών ζώων της πόλης και ταυτόχρονα ένα από τα πιο σύγχρονα σε κτηνιατρικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Αθήνα 1982.
Τηλεμάχου 18 και Σμολένσκυ Νεάπολη Εξαρχείων Αθήνα. Ο κτηνίατρος Παναγιώτης Παπαϊωάννου ανοίγει το πρώτο του ιατρείο μικρών ζώων. Ένα ιατρείο, που πολύ σύντομα έγινε πόλος έλξης ζωόφιλων και μη, κάτι μεταξύ πολιτιστικού καφενείου και κέντρο συνάντησης ζωόφιλων, ξεχωριστό και μοναδικό στον κτηνιατρικό χώρο. Πλήρης ιατρικός εξοπλισμός και δυνατότητες μοναδικές. Διάσημοι πελάτες καθημερινά επισκέπτονται τον χώρο, συχνές αναφορές εφημερίδων και περιοδικών, τηλεόραση με συνεχείς παρουσιάσεις του κτηνίατρου Παναγιώτη Παπαϊωάννου, βοήθησαν και το συγκεκριμένο ιατρείο έκανε τη διαφορά.

Αθήνα 2013. Η οικογένεια των κτηνιάτρων Παπαϊωάννου σας περιμένει στο γνωστό νεοκλασικό της οδού Τηλεμάχου, ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με τις σύγχρονες απαιτήσεις της κτηνιατρικής. Η πολύχρονη εμπειρία του κτηνίατρου Παναγιώτη ΠαπαΪωάννου είναι η εγγύηση για την ορθή αντιμετώπιση κάθε κτηνιατρικού περιστατικού. Στο κτηνιατρείο της Αθήνας μπορείτε επίσης να συναντήσετε τους κτηνίατρους Γιώργο Παπαϊωάννου για θέματα οδοντιατρικά, Κατερίνα Παπαϊωάννου για θέματα οφθαλμιατρικά και Άννα Νικολοπούλου για θέματα εξωτικών, πτηνών και μικρών θηλαστικών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτιμήστε μια προγραμματισμένη επίσκεψη τόσο για ειδικές εξετάσεις {υπέρηχο, καρδιογράφο, γαστροσκόπιο…), όσο και για ειδικευμένους κτηνιάτρους (χειρουργό, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο, εξωτικών ζώων, πτηνών…).

Το ιατρείο της Αθήνας ανήκει στο «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Το ιατρείο της Αθήνας λειτουργεί 10.00-17.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Σε περίπτωση που το ωράριο αυτό δεν σας εξυπηρετεί, επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 210.36.42.944  email info@vets.com.gr


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0