ΕΞΩΤΙΚΑ ΖΩΑ – ΠΤΗΝΑ -vets.com.gr

 ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΕΞΩΤΙΚΑ ΖΩΑ – ΠΤΗΝΑ 

 

Οι κτηνίατροι του «ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» Κτηνιατρικό Κέντρο έχουν ειδική εκπαίδευση στη φροντίδα των εξωτικών ζώων και πτηνών, στη διάγνωση των παθολογικών προβλημάτων τους και στην εφαρμογή της καλύτερης κτηνιατρικής θεραπείας ή της πιο κατάλληλης χειρουργικής επέμβασης. Με την εξειδίκευση τους και την τεχνογνωσία τους στη φροντίδα των εξωτικών ζώων και τη χειρουργική εφαρμογή είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Η χειρουργική ενός πουλιού ή ενός εξωτικού κατοικίδιου ζώου απαιτεί εξειδικευμένη κατάρτιση και τεχνογνωσία για την εξασφάλιση της επιτυχίας. Έχουμε πραγματοποιήσει επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις σε όλα τα είδη εξωτικών ζώων και πτηνών. Η ομάδα των εξωτικών ζώων και πτηνών είναι εξοπλισμένη και εκπαιδευμένη στη χειρουργική και μικροχειρουργική επιτρέποντας μας να εργαστούμε ακόμη και στα μικρότερα είδη αυτών των κατοικίδιων.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι οι ιδανικές για την παραμονή και την νοσηλεία πτηνών και εξωτικών ζώων (ερπετά, μικρά θηλαστικά), αφού έχουμε την δυνατότητα να τους προσφέρουμε ηρεμία, κατάλληλη θερμοκρασία και γενικά ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Το τμήμα αυτό είναι μοναδικό με ειδικό εξοπλισμό για τα ασυνήθιστα αυτά ζώα.

 

Το τμήμα ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΤΗΝΩΝ του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

 


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0