ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ -vets.com.gr

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

iatrio_athina4Οι απεικονιστικές εξετάσεις στο “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο εξυπηρετούνται από τα ακτινολογικά, τα ενδοσκόπια και τα υπερηχοτομογραφικά τμήματα της κλινικής και των ιατρείων μας.

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Το “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο διαθέτει άρτια εξοπλισμένο ακτινολογικό τμήμα, εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό ακτινολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει λήψη και άμεση εμφάνιση ψηφιακών ακτινογραφιών υψηλής ανάλυσης, ειδικά για κατοικίδια ζώα. Το ακτινολογικό τμήμα μας διαθέτει κάθε πιστοποίηση για τηνν λειτουργία του. Η λήψη ακτινογραφιών αποτελεί ένα σίγουρο διαγνωστικά μέσα για μια πληθώρα παθολογικών καταστάσεων.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Η χρήση του υπερήχου έχει γίνει σημαντικό βοήθημα διαγνωστικής της σύγχρονης κτηνιατρικής, προσφέροντας λεπτομερείς πληροφορίες για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε παθολογικού περιστατικού. Στο “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο χρησιμοποιούμε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Η υπερηχοτομογραφία είναι μια εξέταση που βασίζεται στην γνώση και την εμπειρία του εξεταστή να ξεχωρίζει τις φυσιολογικές από τις παθολογικές καταστάσεις των διαφόρων ιστών.

ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΟ

Οι ενδοσκοπικές εξετάσεις εκτελούνται με τα ζώα υπό γενική γενική αναισθησία και μας προσφέρει  διαγνωστική και θεραπευτική ικανότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα κλινικά περιστατικά, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ποιότητα  και τον αριθμό των διενεργουμένων συμπληρωματικών εξετάσεων. Οι ενδοσκοπικές πράξεις διακρίνονται σε θεραπευτικού και σε διαγνωστικού σκοπού.


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0