ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Ξενοδοχείο ζώων. Φιλοξενία ζώων. Πανσιόν ζώων. Ξενοδοχείο ζωων. Φιλοξενία μικρών ζώων. Ξενοδοχεία ζώων. Φύλαξη κατοικιδίων.
Ξενοδοχείο ζώων. Φιλοξενία ζώων. Πανσιόν ζώων. Ξενοδοχείο ζωων. Φιλοξενία μικρών ζώων. Ξενοδοχεία ζώων. Φύλαξη κατοικιδίων.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ξενοδοχείο μικρών ζώων στην Ελλάδα με πιστοποίηση ISO 9001:2008. Ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης και ασφάλειας για τους μικρούς κατοικίδιους φίλους μας. Ειδικοί χώροι για σκυλιά, γάτες, πτηνά, ερπετά, μικρά θηλαστικά (κουνέλια, κουνάβια, τρωκτικά). Επίσης χώρος για υπερήλικα ζώα και ζώα με κινητικά προβλήματα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΞΕΝΩΝΑΣ – ΠΑΝΣΙΟΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ξενοδοχείο μικρών ζώων στην Ελλάδα με ISO 9001:2008.
Βρίσκεται μέσα στις καταπράσινες εγκαταστάσεις 16 στρεμμάτων του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Μαρκόπουλο Μεσογείων. Μια πολυτελής εγκατάσταση με ειδικές πτέρυγες για σκυλιά, γάτες, εξωτικά, πτηνά και μικρά θηλαστικά και σε συνεχή συνεργασία με το νοσοκομείο μας για κάθε πρόβλημα, που πιθανόν παρουσιάσει ο φιλοξενούμενος μας.

Ένα ξενοδοχείο οργανωμένο και εξοπλισμένο όπου μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα τη φύλαξη του μικρού κατοικίδιου σας , αφού η απόκτηση του ISO 9001:2008 για την δραστηριότητα της φιλοξενίας εγγυάται διαμονή και ασφάλεια με παροχές υψηλών απαιτήσεων!

Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας, αφού βεβαίως, είστε σίγουροι ότι το ζώο σας είναι πλήρως εμβολιασμένο και κατάλληλα αποπαρασιτωμένο.

Για να κάνουμε δεκτή την κράτηση αλλά και κυρίως την είσοδο του σκύλου σας στις εγκαταστάσεις μας, πρέπει το βιβλιάριο εμβολιασμού να είναι ενημερωμένο και με τα σωστά αυτοκόλλητα του εμβολίου συμπληρωμένο. Απαραίτητα εμβόλια: 1. Πενταπλό 2. λυσσας 3. Πνευμονίας Το βιβλιάριο παραδίδεται στον υπεύθυνο υπάλληλο κατά την άφιξη σας. Η αποπαρασίτωση για τα έξω-παράσιτα (τσιμπούρια, ψύλλοι …) γίνεται κατά την είσοδο του ζώου στις εγκαταστάσεις μας με αμπούλα, περιλαίμιο καθώς και με γενικό ψεκασμό του ζώου.

Ο χώρος παραμονής του σκύλου περιλαμβάνει δωμάτιο εσωτερικό, διαστάσεων 2 x 2, κλιματιζόμενο (ψύξη-θέρμανση) και προσωπική αυλή διαστάσεων 2 x 2 , που επικοινωνεί με το δωμάτιο με μικρή πόρτα. Υπάρχουν επίσης και χώροι παραμονής για το σκύλο σας μικρότερων διαστάσεων για μικροσκοπικά σκυλιά, αλλά και μεγαλύτερων διαστάσεων, όπως δωμάτιο 2 x 2, σκεπασμένη βεράντα 2 x 2 και αυλή 4 x 4.

Ο περίπατος και η χρονική διάρκεια περιπάτου κρίνεται από τον υπεύθυνο κτηνίατρο του ξενοδοχείου μικρών ζώων Γιώργο Παπαϊωάννου.

Για τις γάτες απαιτείται το βιβλιάριο εμβολιασμού να είναι ενημερωμένο και με τα σωστά αυτοκόλλητα του εμβολίου συμπληρωμένο. Απαραίτητα εμβόλια: 1. Τριπλό 2. λύσσας 3. Λευχαιμίας. Το βιβλιάριο παραδίδεται στον υπεύθυνο υπάλληλο κατά την άφιξη σας. Η τοποθέτηση αποπαρασιτικής αμπούλας είναι υποχρεωτική και γίνεται πάντα παρουσία μας. Ο χώρος παραμονής της γάτας είναι ειδικά φτιαγμένος για τις ανάγκες και την ψυχολογία αυτών των ξεχωριστών φίλων -πελατών μας.  Είναι ο «γατώνας» μας, όπου υπάρχουν δωμάτια μικρά, αλλά και μεγάλα όλα θερμαινόμενα, καθώς και ασφαλής αυλή 150 τ.μ., ένας μοναδικός παράδεισος για τον περίπατο μόνο των στειρωμένων ζώων.

Η διατροφή των φιλοξενουμένων μας στηρίζεται σε κανόνες υγείας και υγιεινής. Περιλαμβάνει ξηρά τροφή (κροκέτες), κονσέρβες, μείγμα και των δύο καθώς και μαγειρεμένο κοτόπουλο με ρύζι. Διαθέτουμε επίσης πλήρη σειρά φαρμακευτικών τροφών και φυσικά μπορείτε να φέρετε τη τροφή της επιλογής σας.

Ένας ξεχωριστός χώρος μας είναι και η πτέρυγα φιλοξενίας των εξωτικών ζώων και πτηνών, όπου μπορείτε να αφήσετε ερπετά, πτηνά, τρωκτικά, χελώνες….

Λόγω της μεγάλης δυνατότητας χώρων και εγκαταστάσεων έχουμε την ευχέρεια να φιλοξενούμε υπερήλικα ζώα και ζώα με κινητικά προβλήματα.

Το ξενοδοχείο μικρών ζώων του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, βρίσκεται υπό συνεχή κτηνιατρικό έλεγχο με την καθοδήγηση του κτηνίατρου Γιώργου Παπαϊωάννου, έτσι ώστε με το ειδικευμένο προσωπικό μας να μπορούμε να αναλάβουμε κάθε θεραπευτική αγωγή, που πρέπει να χορηγηθεί στο ζώο σας, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του.

Τέλος σημαντική παροχή του ξενοδοχείου μας είναι η ημερήσια παρομονή του ζώου σας στις εγκαταστάσεις μας, όπου μπορείτε να μας αφήσετε το ζώο σας για παιχνίδι, βόλτα και άσκηση, όταν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι, λόγω ανάγκης ή για λόγους ψυχαγωγίας του ζώου.

Το ξενοδοχείο μικρών ζώων του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10.00 πμ έως τις 17.00 μμ.  Το Σάββατο λειτουργεί από τις 10.00πμ μέχρι τις 14.00μμ.

 

Κυριακές και τις επίσημες αργίες του κράτους.

Το ξενοδοχείο μικρών ζώων του Μαρκόπουλου Μεσογαίας ανήκει στο  «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ
ISO 9001:2008
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ. 22990.23528 και email info@vets.com.gr


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0