ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοικιδίων, με την παροχή υπηρεσιών υγείας που αποσκοπούν στη βελτίωση της όρασης, την αποφυγή της τύφλωσης και την αντιμετώπιση κάθε σχετικής πάθησης με τον καλύτερο τρόπο. Το οφθαλμιατρείο του "ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ" ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ βρίσκεται υπό την διεύθυνση της κτηνιάτρου Κατερίνας - Μαρίας Παπαϊωάννου, εκπαιδευμένης στην Σλοβακία, στη Γαλλία, στο Λουξεμβούργο, στην Πορτογαλία και στην Αυστραλία.

Το οφθαλμιατρείο μικρών ζώων του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ βρίσκεται υπό την διεύθυνση της κτηνιάτρου Κατερίνας Παπαϊωάννου, εκπαιδευμένης στην Σλοβακία, στη Γαλλία, στο Λουξεμβούργο, στην Πορτογαλία και στην Αυστραλία.

Για το ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ¨ κτηνιατρικό κέντρο στόχος  είναι να παρέχουμε πάντα τις καλύτερες κτηνιατρικές υπηρεσίες στην οφθαλμολογία για τους πελάτες μας, αλλά  και τα κατοικίδια ζώα τους.

Για τους πελάτες μας προσφέρουμε κάθε είδους συμπονετικής φροντίδας και κατανόησης για τα παθολογικά οφθαλμικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα κατοικίδια ζώα τους. Παρέχουμε σαφείς εξηγήσεις και απαντήσεις στις απορίες τους  σχετικά με την παθολογία  των ματιών του κατοικίδιου τους. Με την μικρή εκπαίδευση που τους παρέχουμε είναι σε θέση να κάνουν τις καλύτερες θεραπευτικές κινήσεις  για να βοηθήσουν τους κατοικίδιους συντρόφους τους. Ενημέρωση για την οφθαλμολογική γενετική προδιάθεση κάθε ράτσας. Τέλος ακούμε και καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τους και κάθε επιθυμία που έχουν σχετικά τα ζώα τους.

Για τα κατοικίδια ζώα στοχεύουμε στη διατήρηση της όρασης όποτε αυτό είναι εφικτό και μέχρι του βαθμού που είναι εφικτό, την πρόληψη του πόνου, την πρόληψη της εξέλιξης της ασθένειας, καθώς και την επιδίωξη προσφοράς ποιότητας  ζωής υψηλού επιπέδου.

Το οφθαλμολογικό Τμήμα του ¨ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ¨ Κτηνιατρικό κέντρο, υπό την διεύθυνση της κτηνιάτρου – οφθαλμιάτρου  Κατερίνας Παπαϊωάννου, ειδικεύεται σε ένα μεγάλο φάσμα διαγνωστικών, χειρουργικών περιπτώσεων καθώς και στη θεραπευτική αντιμετώπιση των διαταραχών του οφθαλμού για σκύλους, γάτες και για εξωτικά είδη.

Οι παροχές του εν λόγω τμήματος είναι οι άμεσα απαιτούμενες από τις ανάγκες των ζώων, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους, τραυματισμού, κακής ανατομικής ανάπτυξης βλεφάρων και γενικότερα όλων των οφθαλμικών προβλημάτων. Το οφθαλμιατρείο του “ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” Κτηνιατρικό Κέντρο διαθέτει σύγχρονες υποδομές, εγκαταστάσεις υψηλής λειτουργηκότητας και ένα χειρουργείο εξοπλισμένο για να χειριστεί τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε χειρουργικής επέμβασης ματιών.

Ο ρόλος του κτηνίατρου – οφθαλμίατρου είναι η αντιμετώπιση κάθε πάθησης των ματιών του κατοικίδιου ζώου σας, αφενός με τις εξειδικευμένες γνώσεις του και αφετέρου με τα εξειδικευμένα όργανα που έχει στη διάθεσή του (άμεση και έμμεση οφθαλμοσκόπηση, λυχνία βιομικροσκοπίας, τονομετρία, Laser, έλεγχος DNA και διάφορες άλλες διαγνωστκές τεχνικές). Ο κτηνίατρος – οφθαλμίατρος ειδικεύεται στη διάγνωση και τη θεραπεία κάθε παθολογικής καταστάσης που σχετίζεται με τα μάτια.

Επειδή οι οφθαλμικές διαταραχές και ασθένειες των ζώων μπορεί να κυμαίνονται από κάτι απλό έως κάτι πολύ σοβαρό, είναι καλύτερα να απευθυνθείτε και να ζητήσετε την συμβουλή του κτηνιάτρου σας, εάν το κατοικίδιο ζώο σας εμφανίσει οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα

Λόγοι που πρέπει να σας οδηγήσουν στον κτηνίατρο – οφθαλμίατρο:

  • Σημάδια της ταλαιπωρίας τοπικά (κλείσιμο του ματιού, το τρίψιμο στο μάτι) ή γενικευμένα.
  • Ζώα με γλαύκωμα συχνά παρουσιάζουν κατάθλιψη, αδιαφορία, κακοκεφιά.
  • Αλλαγή στην εμφάνιση του ματιού – νέφωση, ερυθρότητα, ή αλλαγή χρώματος(κόκκινο, άσπρο, γαλάζιο).
  • Σρταβισμός ή δακρύρροια.
  • Οίδημα στο μάτι ή την περιοχή του ματιού.
  • Εμφάνιση στο μάτι οτιδήποτε άλλο εκτός από υγιή και καθαρά δάκρυα (τσίμπλες, καφέ δάκρυα, αίμα, πύον).
  • Αλλαγή στην όραση – σαν να φοβάται όταν πηγαίνει κάτω από σκάλες, σε άγνωστο χώρο, φωτοφοβία, πρόσκρουση σε αντικείμενα και δεν παίζει με τα παιχνίδια του.

Η εκπαίδευση της κτηνιάτρου Κατερίνας Παπαϊωάννου στην οφθαλμολογία των μικρών ζώων, καθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμός του συγκεκριμένου τμήματος στο νοσοκομείου μας, εγγυώνται τη σωστή αντιμετώπιση των οφθαλμικών περιστατικών. Επίσκεψη του κατοικίδιου ζώου σας στον κτηνίατρο – οφθαλμίατρο καταδεικνύει την ανησυχία σας για την ευημερία του και την επιθυμία σας να του προσφέρετε καλύτερη φροντίδα. Για μια επίσκεψη στο οφθαλμολογικό τμήμα του “ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας καθορίσουμε ώρα και ημέρα συνάντησης με την κτηνίατρο Κατερίνα Παπαϊωάννου.

Το οφθαλμιατρείο μικρών ζώων του «ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008
ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Την κτηνίατρο Κατερίνα Παπαϊωάννου μπορείτε επίσης να την συναντήσετε για μια πρώτη γνωριμία με πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο και στα κτηνιατρεία μας στην Αθήνα και στην Αργυρούπολη.