ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ: Άλλη μια προσφορά από εμάς για εσάς.

Αρχική σελίδα » ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ: Άλλη μια προσφορά από εμάς για εσάς.

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Ο κτηνίατρος Παναγιώτης Παπαϊωάννου που ασχολείται με τον βελονισμό των ζώων, σας προτρέπει να δοκιμάσετε αυτή την θεραπευτική μέθοδο προς όφελος των κατοικίδιων φίλων σας. Είναι μία μέθοδος χωρίς κίνδυνο και χωρίς καμία παρενέργεια. Ο βελονισμός χρησιμοποιείται κυρίως για λειτουργικά προβλήματα, όπως μη λοιμώδεις φλεγμονές, παραλύσεις και σε πόνους. Ειδικά σε μικρά ζώα, ο βελονισμός έχει χρησιμοποιηθεί για  θεραπεία αρθρίτιδας, άσθμα  γάτας, διάρροια, και σε ορισμένα προβλήματα αναπαραγωγής.  Σε μεγαλύτερα ζώα, ο βελονισμός έχει χρησιμοποιηθεί για παραλύσεις του προσωπικού νεύρου, αλλεργική δερματίτιδα, αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και ορισμένες διαταραχές της αναπαραγωγής. Ο βελονισμός τέλος έχει  πρόσφατα εφαρμοσθεί και σε  εξωτικά ζώα, όπως ιγκουάνα, χελώνα, πτηνά.

Σύμφωνα με μελέτες ομάδας ολιστικών κτηνιάτρων του εξωτερικού,  που χρησιμοποιεί στην πράξη τον βελονισμό, περίπου το 25% των ασθενών ζώων έχουν μια πολύ θετική ανταπόκριση στη θεραπευτική αγωγή βελονισμού. Ένα άλλο 50% των ασθενών ζώων εμφανίζουν  βελτίωση, αλλά μερικά από τα συμπτώματα παραμένουν. Ενώ τέλος το 25% των ζώων δεν έχει καμία ανταπόκριση.

Με τα στοιχεία αυτά, φαίνεται λοιπόν, ότι ο βελονισμός λειτουργεί αρκετά καλά σε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν αξίζει να δώσουμε  σ’ αυτή τη θεραπευτική  μορφή μια ευκαιρία.

Ο κτηνίατρος Παναγιώτης Παπαϊωάννου σας περιμένει να σας μυήσει στη θεραπευτική του βελονισμού και γιατί όχι να δοκιμάσετε μαζί του την αντιμετώπιση της δυσπλασίας των ισχίων στα ζώα με τον βελονισμό, με εμφυτεύματα χρυσού.